News

DOI LA SUTA

Până în data de 01 mai 2018 ASOCIATIA LOOK INSIDE desfășoara campanie de strângere formulare 2% redirectionare din impozitul pe venit. Acest procent a reprezentat până acum o sursă importantă de venit pentru noi si a facut posibila ducerea la bun sfarsit a atator proiecte.

Ce inseamna 2% ?

2% este acel procent din impozitul pe venit asupra căruia poți decide unde vrei să ajungă, definit de art. 84, alin. 2 din Legea 571/2003. Statul oferă anual contribuabililor posibilitatea de a direcționa acest procent din impozit unei entități non-profit, iar asta înseamnă că 2% din banii plătiți deja statului din veniturile voastre se pot transfera în favoarea cauzei pe care o susțineti.

Cum pot dona 2% catre Asociatia Look Inside?

Pentru a direcționa acești 2% este necesar să completati formularul 230 pentru veniturile din salarii sau veniturile din pensii cu datele personale și să-l depuneti sau să îl trimiți prin poștă prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță la administrația financiară de care aparțineti. Atentie, Administrația Financiară de care aparțineti este cea din localitatea de domiciliu (adresa din buletin).

Pentru ca formularul să fie validat de Administrația Financiară și fondurile direcționate către LOOK INSIDE, trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeț și corect.
Formularele sunt pretipărite cu datele fiscale ale LOOK INSIDE, trebuie doar să completezi datele tale personale și să semnezi. Pentru orice detalii ne puteti suna la numarele de telefon 0722695113 – Rodica, 0766647336 – Florin.

Formular 230

 

 

 

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *